Send Help.

7:36:00 AM


Assalamualaikum w.b.t.



me; I thought Haikyuu ep 14 is going to be aired >3<



Baru tadi rasa excited nak tengok episode 14, rupa-rupanya minggu ni tak jadi keluar. Itu pun aku tahu lepas tengok ada komen kata "Episode 14 will be postponed to next week" huhuhuhuh hampeh.



Fyi, aku tak sabar-sabar nak review anime ni. Sebab anime ni serious gempak, haishh, aku tak pernah falling in love sedasattt ini dekat mana-mana anime. Kamisama Kiss dengan Diabolik Lovers aku dah layann, tapi tengoklah, nanti aku free aku buat review. Lagipun sementelah aku mereput dekat rumah, aku cuba marathon balik anime-anime yang aku tengok dulu-dulu, tambah lagi dengan anime-anime yang orang lain rekomen dekat aku. Hahaha, tak sangka to-watch list aku telah berjaya heol.





yepp aku admit aku rindu nak tengok Hinata slam bola tu macam tu. sebab ianya sangat awesome!



ramai orang tanya siapa bias aku dalam Haikyuu. haha well, kalau korang nak tahu, bias aku ialah~









ni hah... eh? OPPP, SILAP GAMBAR XD




YamaYama? Suga? Or both? JK.



Actually it's hard to choose. Semua character dalam anime ni semua hot huhu *nangis* tapi aku suka Suga. Sebab nama dia sama dengan bias aku dalam BTS yang bernama Suga jugak hahahah. Coincidence or not?



anytime I watch him, I'll be here like;




Oikawa. Kuroo. Kenma. Tsukki. Bukuto. Akaashi. Semua hot. Tak payah cakaplah heoll XP



Hehe. Ini bukan review tau. Ini namanya fangirl (dengan tak tahu malunya mengaku XP)



Anyway dah tengok KBS dengan MBC Gayo Daejun. Aku lagi suka KBS punyaa, sebab stage dia lagi besar hewhewhew. Tapi cameraman dia memang spoil. Waktu nak tengok mana-mana group perform dance break tu la depa nak zoom out, aku macam, seriously? >,<




Like this; we can't barely see!




luckily these guys save the day haha! Mark and Jin :3
(idk what's special about this pic but they looked fine so-)



So, that's all for now. Heheh.
Oyasumi!


You Might Also Like

6 obliviators

  1. Mark! haha Lissa fangirl Got7.. ekekeke

    ReplyDelete
  2. yui baru baca manga. jungkook suka sgt haikyuu ni xD hahaha. kbs memang, camera tu tak leh nak duk diam fokus ke muka members. hahaha

    ReplyDelete
  3. lissa; hehehe me too! XD

    yui; yeke? tak tahu pulak jungkook ada minat yang sama dengan kita T.T nak pengsanlah macam ni.

    ReplyDelete
  4. hahaha tu namanya jodoh kuat XD

    ReplyDelete
  5. I was excited too to watch haikyuu as they said there will be a new op song but was soo disappointed when it is postponed to this week because of New Year

    ReplyDelete

Great Legacy

Sticky Notes

elite reader(s)