Second taimmm ^^

4:06:00 AM


Assalamualaikum w.b.t.



Ahakk akhirnya mimpi aku menjadi realiti bila ada orang-orang yang baik hati sudi memberi aku price tag yang aku nanti-nantikan selama ni. Baiklah akak (?) abang (?) entah apa-apalah aku merepek ni, ehem izinkan mak cekk menjawab soalan yang anda beri ye anak-anak (batuk) (batuk)



1. Ambil buku yang terdekat, buka muka surat 50 dan taip ayat pertama muka surat tu.

Nice timing! Saya tengah rangka review untuk buku Harry Potter 7 yang diterjemah. Nah,

"Ron, Hermione, Fred, George, dan Fleur berbaris di depan sinki Mak Cik Petunia yang berkilat."


Watak tambahan:





2. Reaksi korang bila 10 jongkong emas tetiba jatuh dari langit dan korang fikir macam mana boleh jadi macam tu...






3. Pencapaian terbaik yang korang pernah dapat (macam sijil berhenti sekolah ke...eh?)

Tempat pertama


Dalam perlawanan BINGO di sekolah rendah.



4. Satu hari, anda enjoy shopping sakan dengan kawan-kawan korang. Tiba-tiba.....anda sedar bahawa anda terperangkap dalam mall tu. Apa yang korang nak buat?

Terperangkap tu maknanya tak ada orang dalam mall tu kan?


(Senyum jahat)


Masa untuk mencuri...





MAKANAN.



lol.



tak lawak.



5. Cuba taip ayat ni sambil tutup mata: Kakakku kata kuku kaki kiriku kaku; kukikis-kikis kuku kaki kiriku.


Kakakku kata kuku kuru jajujy jajy, kukikis-kikis kuku kaki kieiku,



HAHAHAHAHAHAHAHAH



6. Andai kata kalau korang dapat nak belajar martial arts, apa yang korang nak ambil?

Taekwondo!




7. Korang desperate sangat nak pi tandas. Bila korang buka pintu tandas tu, ada seekor biawak tersenyum setia menunggu anda. Reaksi korang?






8. Ada tabiat pelik masa tidur tak? (Contoh jalan sambil tidur, hisap jari ke..)

Tak ada kot. Tapi ex-roommate saya pernah tegur yang kengkadang waktu saya tidur, dia dengar saya selalu keluarkan suatu bunyi yang... menakutkan. Entah. Saya tak dengar pon. (lol) Kepada sesiapa yang bakal menjadi roommate saya, mohon clash. Eh.



9. 3 perkataan untuk describe aku.

BTS FAN ARMY.



sorry sesangat itu sahaja yang saya tahu XD



10. Korang rasa apa yang patut aku tambah dan buang dari blog ni? (Jawab dengan jujur~!)

Hmm, rasanya tak perlu buang apa-apa kot. Takda benda yang unnecessary pon dekat blog tu. Benda yang perlu ditambah? Rasanya part yang macam About/Owner tu. Tapi takpelah dekat sidebar dah ada. I like to know about people lol. Blog tu rasanya dah cukup better dalam keadaannya sekarang.




Wahh actually saya suka jawab tag tapi takut nak tag orang T.T Disebabkan saya dah pernah tag sepuluh orang sebelum ni, boleh tak kali ni saya excuse? Tolong jangan marah ehehe.




You Might Also Like

2 obliviators

Great Legacy

Sticky Notes

elite reader(s)