Happen Beginning , (?)

12:09:00 AM

Photobucket





So hari ini aku telah ke sekolah baru aku dengan hati yang sangat berdebor. Siyess jantung ni rasa macam nak meloncat keluar ja bila menapak kat sekolah itu hoii. (Namu cepatt tolong akuu uhuk uhuk) Jumpa dewan baru, jumpa cikgu baru, jumpa kelas baru, jumpa classmate baru, jumpa kawan baru tapi takdelah baru sangat memandangkan aku pernah bersekolah di situ selama sebulan dulu hikss. Saja nak buat jakun jadik transfer student ahakk.



Awkward nak mati bila nak start conversation dengan kawan-2 baru hekhek. Eventually, that moment baru aku sedar, "Huhh, macam ni rupa-2 nya perasaan menjadi transfer student kehkeh"



Ape kabor agaknya koloni-2 ClassIXteen yang telah selamat mendarat di maktab tercinta itu? Entah korang sedar ke tak aku dah pindah. Entah-2 sekor pon tak perasan idokk. Entah aku ni hidop lagi ke dah mati ke hikss.



Dah takat tu je nak ceritun. Sorry entri tak best macam kebiasaannya. Aku dah terpengaruh dengan lagu Happen Ending ohh tidakk. Wassalam~


You Might Also Like

0 obliviators

LEGACY

HOLLER