Okeyy, tagged ! :D

5:25:00 AM

Photobucket



# mood cheerful ala-ala kanak-kanak ribena kini kekeke XD


Malam ni still tak sleepy la , what? finishing my kerja kursus, of course! Berpusing-pusing mata tengok 101 soalan geografi,, and just finished the 34th! soalan-soalan pun semua soalan maut ! mati katak aku macam ni. omaiigod I need rest ! =.=v


btw,, saya ditag oleh cik leeya. tankies yaw !


The Rules



  • You must post this rule in your entry.
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
  • Answer the questions that tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tagged and link them on the post.
  • Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
  • No tag back!
  • No stuff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS" "YOU ARE LEGITIMATELY (aka. REALLY, TRUST, WITH ALL HONEST) have tagged 11 people. 


About myself :D

  • Okay, okay, where should I begin? *blur. OKAY! My name is Adibah  Syahzani bt. Safferi and I am simple. ^^

  • Love to read novels and comics. 

  • Favourite novels, emm, let me think, maybe A Siries of Unfortunate Events ? Limited edition woo ! #tiputipu

  • Favourite comics, maybe like Magis Manis Coklat. A lot of my favourite things contains there. Like chocolate, cat, violet color.. ^^ mysterious too maybe :)

  • Favourite cartoon, Detective Conan of course ! XD

  • Addict to chocolate very much ! *senang kena upah dengan coklat hahaha XP

  • Childlish too maybe. //admit la tak matured lagi :D

  • Saya suka tudung belit-belit //asalkan tak tercekik sudah :P

  • Tapi kalau keluar pakai tudung simple je harharhar

  • Rabun jauh dan mengaku okay :D

  • Future wife Gee Way la,, haha madu Lyn_Z //kalau deme bace mati aku (ohohoho deme bukan paham BM pon XP) 


Soalan perperiksaan tagged cik Leeya pulak :)


1. Nama bias korang ape? //kalau ade

err , err , *garukepale taktau :P:P


2. Kumpulan Korea ape yang korang minat?

B2ST kott ngehngehngeh :P


3. Kalau korang ade Rm 10 000, ape korang nak buat dengan duit tu?

- First, simpan dalam tabung haji
- Second, tanya mama boleh pergi umrah tak? hehehe *budakserbataktahu :P
- Third, beli Samsung galaxy Tab //nak menyaingi kakak saya yang berbangga-bangga dengan samsung galaxy dia tuu :P
- Fourth, beli DSLR . //cukop ke tak agaknye duit lepas tu?? XP
- Fifth, simpan dalam BSN. Dah abeh. hohohoho.


4. Nama Haiwan paling korang sayang? //kalau ade

paling? paling sekali? well, of course my cats. lol.


5. Nama negara or negeri yng korang teringin nak pergi?

- New Jersey, US
- Jepun
- Korea


6. Nama penuh korang?

Adibah Syahzani binti Safferi //menurut IC :)


 7. Korang suka "Lady Gaga" tak?

Tak. :I


8. Filem terakhir yng korang tengok?

hehe, lupa sudah. :P


10. Warna Kegemaran korang ape?

Violet. :)


11. Ape cita-2 korang?

Ada banyak sebenarnya,, hehehe tapi yang statistik;

- Veterinar
- Saintis
- Novelist
Photographer
geologist


Okeyy dah. Kini tibalah saat-saat yang dinantikan. hehehe, bersedialah dengan tembakan soalan saya :D


Soalan saya. :)


1. Are you k-popers?
2. Di mana awak tinggal?
3. Apakah makanan favourite korang?
4. Ada affair dengan siapa-siapa ke? ahem, ce citer, ce citer. :P
5. Sekarang ni form berapa?
6. Korang lahir bila? Dekat mana?
7. Minat harry potter tak? ngeeee~
8. Bila last korang call bestiee?
9. Siapa bestiee korang? :)
10. Minat baca komik tak?
11. Apa pendapat korang pasal blog Adibah? :P


mangsa-mangsanya ialah....

// mysara
// Thania Ismail
// myra azraff
// N_Raihana
// Ifah
// Ain Hanani
// Syakira Aliya
// Mango  
// Maisarah
// Betty Carolina
// Syafinaz


okay. thats all. gotta sleep. ngantuklah. pukul 5 pagi sekarang ni. huu~ :D


wassalam.


You Might Also Like

0 obliviators

LEGACY

HOLLER