New Change(s) II =)

12:21:00 AM


Photobucket



geeeez . Seharian diperuntukkan untuk Adibah mengubah sedikit demi sedikit blog Adiba ini . haa , macam mana ? Puas hati , tak ? Kalau Adibah pulak , of course lah puas hatii . hekhek .




Akhirnya , dapat juga Adibah cipta header blog sendiri . Selama ini asyik ambik freebies orang lain je . Langsung tak merasa nak menggayakan header sendiri . hekhek. header memang simple je , sebab Adibah ni pun orangnya kan simple simple je . Yela , tak minat complex complex sangat . Buat serabut kepala hotak je . Kuikui. :P 




Emm , something yang Adibah perasan time Adibah blogwalking tadi , kebanyakan orang bercerita pasal gerhana bulan dan owl necklace yang haram dipakai . oh ,, tak ketinggalan jugak pasal jenama monster energy yg tak berapa elok dipakai tu (link blog tu saya dah lupa , kalau dah jumpa nanti saya share . ayoy sorry . ) hmm , banyak informasi yg Adibah dpt hari ni . Alhamdulillah , kita sesama saudara saudari seislam ni mestilah share sesama kita perkembangan semasa. Tak rugi ,, kita dapat pahala , orang lain pun dpt pahala . [ khutbah merapu apa yg saya cuba sampaikan ni ,, hukhuk . ]




Okeyla , kasi chow dulu . Wassalam .





p/s: Terbayangku suasana apabila sekolah dibuka nanti . Excitedsome ! Miao .



You Might Also Like

2 obliviators

  1. wow ,

    pasal owl necklace tu memang dah gempak satu blogger ,,

    ta sangka lak benda alah tu haram ,,,

    ReplyDelete
  2. @mizuki-chan

    betul tu kak . mmg tak sangka . tapi adibah tak minat sangat owl necklace tu , sbb kalau pakai pun , bukan boleh tunjuk kat orang lain . kita kan pakai tudung XP nak kelihatan sopan lah kan ,, hekhek :D

    ReplyDelete

Great Legacy

Sticky Notes

elite reader(s)