Bersyukur :)

2:05:00 AM


Photobucket







Just nak menghilangkan kebosanan .. kehkeh :P




hmm , sunyi ? perasaan normal lah tu kann . hikhik , siapa yg tak pernah rasa sunyi ? even org yg kawan keliling pinggang pun , mesti ada rasa sunyi jugak kan , kan ?




dan ,, adakala , memang kita kena pasrah dgn kesunyian tu . ya lah ,, mana boleh salahkan keadaan . takkan kita nak paksa kawan-2 kita supaya berkepit dgn kita 24 jam kann ? dia ada hal dia sendiri . jgn la nak ganggu privasi dia ,, kesian tauu .dia pun ada hak dia tersendiri .




act ,, kalau sunyi sgt sampai tak ada kawan langsung nak berteman , pergi la berteman dgn Al-Quran ke ,, buku ke ,, bukan nak bajet alim but ,, its true right , ? pepatah pun ada kata , " Buku itu sebaik-baik teman kita . "  jadi..... ?




khidmat nasihat ini ditujukan kepada :: anda dan diri saya sendiri . sebab sayalah yang tgh sunyi ni . hukhuk .




p/s: Bersyukurlah ,, sekurang-kurangnya kita masih ada KAWAN ... :)

    

You Might Also Like

4 obliviators

Great Legacy

Sticky Notes

elite reader(s)