3 in 1 :)

12:58:00 AM


Photobucket



Disember lama menjelang sudah . Lepas Comot beranak , malas nak update blog. Bukan malas , just tak ada idea. =.=' [ lagipun agak annoy la dgn laptop ni , sbb disable tekan alpabet H dan G . sengal betull , kena copy paste huruf ,, terbuang masaku ini . err , pedulikan keemoan di situ . ]




entry simple = malas mau tulis banyak banyak = tapi nak tulis jugak :P = have strong feeling to share what I'm thinking rightnow = sewel mewel wewel :DDD




RESULT.




Result ? hmm . Nak kata apa ? Ok ja kott . Result = tak la bagus mana + tak la teruk sangat . The word to describe it = OKAY. Tu ja lalala~ Ops , Alhamdulillah . Lupa pulak . :DD * malu . malu . malu .




SO YOU WANNA KNOW MORE ?




Pointer ; 3.68 ^^




[ alhamdulillah sekurang kurangnya pointer menaik sikit 3.5 ke atas daripada dulu result yg sadis merangkul 3.25 je {sobs} tenkiu abg posmen , tak silap hantar resultku ke rumah lain lagi . wakaka XD ]




ACTIVITY.




- facebook-ing
- youtube-ing
- google-ing
- tidur-ing
- jaga anak kucing-ing
- tgk tv-ing [10%]




HOLIDAY ADDICT.




Well , Setiap hujung tahun Adibah mesti akan jadi addict to something tersangat sangat , but lost it after the (gregorian) new year : I [ my style ? yup ! :P ]




e.g ; 2009 - A Siries of Unfortunate Event
2010 - Detective Conan
2011 - ? ? ? ?




Jeng jeng jeng !




Its all about ..,

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

wanna know ?








- M.C.R -




didn't know about it ? Just search My Chemical Romance :) [ get it ? great . :) ]




anything else ?




* sad face ? hey dont be sad sad la omey :) *



nope ? so , thank you for reading this wordless wednesday entry . ahaha akhirnya kantoi juga pekerjaan yg cuba dilakukanku ini . :P [ tpi wordless ke ni ? cam wordplusmereng je ? whateve la , ngee ^_* ]




p/s: miss you my lovely maktab ..., * kenapa-kita-mesti-clash-di-setiap-hujung-tahun ?? {sobs} :'(*


You Might Also Like

4 obliviators

  1. m.c.r ? conan thn lepas , dh khatam dh ? hehe :D

    ReplyDelete
  2. conan ? anime ke ? manga ke ? live action ?

    ReplyDelete
  3. @Nabilah Chokki

    hehehe , setakat movie tu bole la , tapi kalau y bersiri siri tu , tak termampu la :P

    ReplyDelete
  4. @mizuki-chan

    semua jadi ,, tapi lebih prefer dia punya kartun :D

    ReplyDelete

LEGACY

HOLLER