New Change(s) =)

9:19:00 AM


Photobucket



Wahh,, setelah dgn penat lelahnya Adibah menghias blog ini,, akhirnya Adibah sudah berpuas hati dgn apa yang telah dikecapi. (wahh,, gaya bahasa pun dah menjadi~!)




Memang kali ni Adibah tak boleh selalu sgt update blog. Dah duduk asrama. Nak dikatakan sana tu ada internet, mmg ada. Tapi kalau nak guna tu, kena berebutla pulak. Ni yang malas ni. (Hehe,, ye lahh,, siape nak bagi kebenaran free je bagi kau guna?? Mcmla komp tu kau yang punya. Boleh buat sesuka hati kau kann. =P )




Ok lah,, Adibah pegi dulu.  Eh,, tak nak bagi Adibah pegi?? Alaa,, bagi la Adibah pegi. Nak study ni,, exam. Hmm,, takpe,, Adibah share beberapa gambar dulu. Lps tu biar Adibah pegi ek?? Ehehe.



















Okeyy,, tu je lahh. Haha. Kenapa semua gambar tunjuk pasal exam ja? Hah? Hah? Hah?




Nak buat cemana dalam otak saya asyik pikir exam je... huhuhu~!!




You Might Also Like

4 obliviators

Great Legacy

Sticky Notes

elite reader(s)