Sy Jatuh HATI ! =))

11:36:00 AM

Salam semua,,



Haha sowi sume dh lame tk update blog.. Adibah trsangat busy dgn uruskan web lain.. okess ^^ skrg kembali~ hukhuk



Kebelakangan nih,,semenjak dua menjak cuti sekolah ni Adibah trsangat boring dok rumah... huhuhu jadi Adibah pegi mane?? pegi merayap la.. dekat mane?? dekat mane2 yg berdekatan la.. jumpe siape?? hah,inila Adibah nk cerita nih.. skrg Adibah tgh hampir demam (dah demam dah pon) semate-mate kerana dia... uhuk! uhuk!MySpace



ahh,,sapekah gerangannya?? perlukah anda tahu?? kuikuikui~ hahaha :DD



haha,,suprise!!!



lalala~ huhuhu



hikhikhik :D



cube teke?? hakhakhak :P



hint?? mane leh gitau nnt kantoi la..



jom main teka-teki.. binatang apakah berkaki tiga hukhukhuk jgn lyn yg itu hakhakhak



okess nmpaknye mcm nk mrajuk dh tu okey2 Adibah gitau dgn syarat jgn gitau dgn sape2 tau [shh,,shh] tutup mulut tu okeyhMySpace keh keh keh :PP



dia adalah...



jeng!! jeng!! jeng!!



hakhakhak... TADAA!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Detective Conan !!




Pada suatu hari seorang budak perempuan yg sesat bernama Adibah telah tersesat di Youtube ketika bersiar-siar tanpa hala tujuan. Dan akhirnya dia terjumpa dengan sesuatu yg tidak dijangkanya.





Hakhakhak ye betul itulah yg Adibah gilakan sekarang hahaha. Memang Adibah minat Detective Conan dr dulu tetapi tk de la sefanatik skrg. Dulu bas sekolah terlepas Adibah jln kaki je [pepandai je kate Adibah naik bas sekolah kah kah kah] haha meant kalo siri tuh terlepas Adibah tk la kesah sgt tpi kali ni dh separuh episod Adibah tgk kt Youtube.. dr mule2 smpaila smpai mane Adibah tgk tuh.. [utk pengetahuan anda,, bende tu la yg Adibah 'busy'kan kott muahaha] err err jgnla merajuk pulak hekss hekssMySpace



Dan Adibah minat tersangat-sangat kt dua buah lagu ending dy... Adibah pon tk tau nape tpi Adibah mcm tk bosan telinga ni mendengar lagu tu.. hikss ape2 jela hohohoho


mean : Light and Dark's Romance



mean : Like Standing on Ice



* Adibah lebyh prefer lagu kedua ~lalala *



isk3 hari Sabtu nih ade movie Detective Conan kt Astro Ceria!! But family trip pon hari tuh.. umm,,nasib baik ade ulangan huh hehe hari Ahad ke hari ape ntah hari live pon Adibah tk pasti apatah lgi hari ulangan har har har



okelah,,GTG.






You Might Also Like

9 obliviators

  1. haha ,, t'kene penangan detektif conan yerp !
    x sngker2....bella pown cmer jerp cam diba ! ;D

    ReplyDelete
  2. haha ~
    itu la pasal..
    yg kroniknye smpai termimpi2..
    huk huk huk
    =DD

    ReplyDelete
  3. tapi jepun ade wat cerita conan cosplay.fhm ta? yg real punya.tapi ade dua episode je la.itupun kalau diba nak tengok.

    ReplyDelete
  4. dasyat tol penngn conan ni yerk !

    ReplyDelete
  5. sis fiqah; okey,,nnt dibah ambik
    bella; mmg dasyat ! err,,buat mase skrg je kott... huhuhu ^^

    ReplyDelete
  6. haha ,, ader tarikh luput !

    ReplyDelete

Great Legacy

Sticky Notes

elite reader(s)